Sunday, May 1, 2016

Vi bygger hus, hvor bygger du?

Velsignet søndag alle sammen!
I dag er det 1.Mai og i morgen er det 2.Mai. Men det er jo ikke sikkert vi alle får oppleve morgendagen! Bibelen profeterer jo om harde tider i de siste tider. Kriger og rykter om kriger, jordskjelv, pest og hungersnød. Det er jo slik vi allerede har sett en god stund nå rundt om i verden. Og mennesker vil ikke omvende seg og vende seg til Den levende Gud og Jesus Kristus som faktisk er den eneste som kan fri oss ut fra helvete!
Vi mennesker er ALTFOR opptatt med jordelivet! Vi ser ikke Han som er Troens opphavsmann og Fullender. Vi drukner det virkelige livet (livet med Herren som faktisk er det reelle livet) i jag og mas og stress her nede." Den som ble sådd blant tornene, er den som hører ordet, men denne verdens bekymringer og rikdommens forførelse kveler ordet, og han blir uten frukt." Matteus 13:22

Vi trenger å løfte blikket! Vi trenger å søke inn til Han som er Hellig og Ren! Han som vi ikke kunne kommet innfor før Jesu død og oppstandelse på korset, rett og slett fordi vi har synd i vårt liv. Gud er en Hellig og Ren Gud, så vi fortjener ikke i oss selv å komme innfor Ham! Vi er skitne og kan da ikke være til Hans behag. Men så døde jo Jesus og sto opp igjen for oss for å redde oss fra den evige fortapelse. Vi må velge å tro på Jesus og følge Hans vei. Da vil vi gjennom Han bli rettferdiggjort så vi kan komme innfor Faderen den levende Gud!
Hva med å sette deg ned og lukke øynene og se for deg at du sitter på kne for tronen til den EVIGE og ENESTE og LEVENDE og RENE Gud! Da vil du gjerne få et skremmende syn om du ser synden i ditt liv og at Han er fullstendig REN! Uten Jesus Kristus kan vi ikke komme fram for Ham!
Vi må velge i dag! " Hvis det er ondt i deres øyne å tjene Herren, så velg i dag hvem dere vil tjene, enten gudene som deres fedre tjente på den andre siden av Elven, eller amorittenes guder i det landet dere bor. Men jeg og mitt hus, vi vil tjene Herren." Josva 24:15
Dette Bibelverset kan vi ta til oss. Selv om vi ikke tjener "guder" i den forstand som de gjorde på den tiden. Så tjenes det virkelig "guder" nå og! TV kan være en gud, internett kan være en gud og ikke minst DU kan være gud i ditt eget liv! Du vil ikke ha Herren som Gud! og det er veldig alvorlig!
Vi må ha Herren som Gud i våre liv! Det kommer en dag det er for sent og angre!

Uansett hva vi velger så bygger vi hus! Jesus sier det selv! Velg hvilket hus du vil bygge min venn! Jeg må velge hvilket hus jeg vil bygge! Det handler om vår framtid!
" Derfor; hver den som hører disse Mine ord og gjør etter dem, ham vil jeg sammenligne med en klok mann som bygde huset sitt på fjell. og regnet øste ned, vannflommene kom, og vinden blåste og slo mot dette huset. Men det falt ikke for det var grunnlagt på fjell.
Men hver den som hører disse Mine ord og ikke gjør etter dem,  han er lik en uforstandig mann som bygde huset sitt på sand. Og regnet øste ned, vannflommene kom, og vinden blåste og slo mot dette huset. Og det falt. Og fallet var stort." Matteus 7:24-27

No comments: