Saturday, May 28, 2016

Ser du skjønnheten i vanskelige tider?


Av og til så er det veldig mørkt på vår vei, vi kan irritere oss over at vi ikke ser like langt som når det er lysere. Vi kan la være og ville se hvor vakkert det vil bli om vi holder ut, eller vi kan med forventning klamre oss til Gud i de vanskelige periodene og da merke at styrken kommer og vite at skjønnheten venter på oss.
" Hvem blant dere frykter Herren? Hvem lyder Hans Tjeners røst? Når han vandrer i mørke og det ikke er noe lys, da skal han stole på Herrens navn og sette sin lit til sin Gud." Jesaja 50:10



Ettersom jeg leser i Bibelen så kan Herren tillate tøffe ting i vår vei. Han vil ha hjertene våre. Så hvorfor forherder vi oss, når vi burde løpe inn i Hans kjærlige armer?
For skjønnheten venter på oss, om vi velger å la oss forandre fra de tingene Herren vil at vi skal forandre oss på. Det vil for eksempel bli mye bedre om vi slutter å baktale andre. Det vil bli lettere for folk å forholde seg til oss når vi ikke lenger slenger stygge ord om andre.
Om du ser på bildet ovenfor så kan du se at det er dis og da kan være litt slitsomt for øynene å se, men åh hvor det er vakkert! Selv i disen så kan vi se at det er vakkert!
Etter natten kommer morgenrøden. Men det er ikke alltid vi vil se den. Vi kan være så fast besluttet på at alt er tøft at vi ikke ser når solen står opp og det gryr av dag. Men Herren vil at vi skal elske morgenrøden. Hvor vakkert er det ikke, etter å ha vært igjennom en hard tid å se noe så vakkert som når solen står opp?

Vi må ikke gå i kjelleren i harde tider! Vi må søke inn til Han som faktisk KAN! Da får vi se hvor vakkert det er etter mørke og vi kan være takknemlig for den harde tiden vi nettopp har vært igjennom. Så kjære leser, ikke forherd ditt hjerte i harde og vanskelige tider! Er det En som virkelig kan hjelpe så er det Herren selv! Han er mektig og Han vil hjelpe når vi har hjertet vårt vendt mot Han!

I Johannes åpenbaring som er den siste boken i Bibelen står det om vonde ting som skal komme over menneskeheten i de siste tider. Der står det også om at vi må omvende oss:

" Men resten av menneskeheten, de som ikke ble drept ved disse plagene, omvendte seg ikke fra sine henders verk, slik at de sluttet og tilbe demoner og avgudsbilder av gull, sølv, kobber stein og tre, slike som verken kan se eller høre eller gå. Og de omvendte seg ikke fra sine drap eller fra sin trolldom eller fra sin kjønnslige umoral eller fra sine tyverier." Johannes åp, 9:20-21

No comments: