Tuesday, February 4, 2014

Be og les Ordet!


Over alt hvor du er så kan du gjøre noe som er så spesielt at det gir deg liv, glede, frimodighet og fred. Man kan be. Be til himmelens og jordens Skaper. Man kan be til Gud.
Det er så viktig å snakke med Herren om alt i livet vårt. Du kan snakke med Han når du er på jobb, når du er på do, på bytur, skogstur eller i parken, eller hvor som helst du er.
Med Herren kan du snakke om hva som helst. Alt som ligger deg på hjerte kan du snakke  med Han om, Han lytter! Vi har ikke alltid noen nære tilstede vi kan snakke med hele tiden, men Herren er der. Herren skal gå foran hvem som helst i livet vårt. Han skal ha første rett og det er Han vi skal lyde.
Også er det selvsagt viktig å lese Ordet ( Bibelen),Bibelen kan du også memorere på hvor du enn er. De gir liv, fred og styrke. Det er godt å vite hva som står i Bibelen, slik at om du kommer opp i en situasjon så har du Ordet som viser deg hva som er rett og hva som er galt.
Det beste og viktigste er å ta seg tid alene med Herren, og ikke bare gjøre det andre plasser hvor man egentlig er opptatt, men å sette av tid med Han i bønn og Ordet!

Vi kan ikke overleve uten mat og drikke! Slik er det også med Guds Ord og bønnen, vi overlever ikke uten det!



Trykk her så kan du høre opptak på en tale fra Vigrestad, taleren er Amerikansk, men det er norsk tolk, så du får høre på begge språk.

1 comment:

Anonymous said...

Du sier at man kan tale med gud. Det er feil. Man kan tale TIL en eller annen gud. Man får aldri en toveiskommunikasjon. Man får aldri noe svar fra noen gud, det være seg de abrahamittiske guder eller andre.
Hvis man innbiller seg, eller tror at man får svar, bør man få undersøkt hodet.