Wednesday, February 19, 2014

Jesus er veien, Sannheten og livet!

Tross alt du kan møte på din vei, vonde og tøffe ting, så finnes det en som står fast. Du kan få bygge ditt liv på en Grunnvoll som Aldri vil rakne! Du kan bygge ditt liv på Herren og Hans Ord! Velge å gå Hans vei!
Jesus (ved å tro på Ham og bekjenne Ham som frelser og Herre i ditt liv.) er veien til Gud ( Han døde for dine synder, så ved å bekjenne for Ham at du synder og at du oppriktig vil omvende deg.)
Jesus er Sannheten om Gud.
Jesus er livet med Gud!
Velg Han!! :D


" Gå inn gjennom den trange port,!for vid er den port og bred er den vei som fører til fortapelsen, og det er mange som går inn gjennom den. For trang er den port og smal er den vei som fører til livet, og det er få som finner den." Matteus 7:13-14

5 comments:

Unknown said...

Kjempegodt og fint!
Guds gode fred følge deg hver eneste dag :) Hilsen Stian

Katrine said...

Så bra! :)
Takk for det!
Guds rike fred være med deg og Stian!

Anonymous said...

Ja tenk att han har vist oss veien. Guds virkninger er veien. La oss vandre efter dem. Da vil vi unngå å synde. Jesu fotspor.

Katrine said...

Vi er så heldige!
Ja, la oss vandre etter dem! Lysten etter å synde forsvinner mer og mer ettersom vi følger i Jesu fotspor og oppgir oss selv! :)

Anonymous said...

Tenk, i Jesu fotspor finner vi ikke syndenes forlatelse, men alltid overvinnelse over det onde. Følger vi Jesus, så synder vi ikke. Herlig oppskrift.