Friday, January 31, 2014

Siste dag i Januar 2014

Jepp, i dag er siste dagen i Januar tjuefjorten.
Velg i dag å være beredt for når Herren kommer igjen! Det står i Bibelen om tiden når Herren kommer igjen, Jesus sier:" Men den dagen eller timen kjenner ingen, ikke engang englene i himmelen, men bare min Far. Men som det var i Noahs dager, slik skal det også være når Menneskesønnen kommer.
For i dagene før vannflommen spiste og drakk de, giftet seg og gav til ekte helt til den dagen Noah gikk inn i arken. Og de forsto ingenting før flommen kom og tok de alle bort. Slik skal det også være ved Menneskesønnens komme. Da skal to menn være ute på marken. Den ene blir tatt med, og den andre blir tilbake.
To kvinner skal male på kvernen. En blir tatt med, og den andre blir tilbake. Våk derfor, for dere vet ikke hvilken time deres Herre kommer.
Men dette skal dere vite: Hadde husets herre visst i hvilken time tyven ville komme, ville han holde vakt og ikke tillate at det ble gjort innbrudd i huset sitt.
Derfor skal også dere være beredt, for Menneskesønnen kommer i en time dere ikke venter det." Matteus Evangelium. 24: 36-44

Velg i dag å se opp mot Herren og lytt til hva Han har å si til deg, dagens oppdragelse og instruksjoner og om Sin kjærlighet til deg.
Om Herren skulle komme igjen nå, er du beredt?

2 comments:

Unknown said...

Takk for viktige ord Katrine. Så viktig å holde seg nær Herren i denne avslutningsfase og bli mer og mer forandret til Hans bilde. Hilsen Stian :)

Katrine said...

Det er sant! :)