Tuesday, November 26, 2013

Fall til ro...

"Fall til ro og kjenn at Jeg er Herren.." Er en sang. Hva med å faktisk falle til ro fra tankene og stresset rundt og heller lytte til hva Gud har å si.
 Vi prøver å bli tilfredsstilt av alt rundt oss, hvilket som faktisk IKKE kan tilfredsstille!! Har du opplevd å fått noe du virkelig har ønsket deg, så tar det en tid og så er det ikke så spennende lenger? Det er ikke den tilfredsstillelsen som du virkelig trenger. Eller man prøver å nå opp til det venner eller mennesker rundt en vil ha, fordi man vil ha aksepten i stedet for å være den vakre personen man egentlig er.
Gud skapte oss til å være de vi er skapt som, ikke til å prøve å nå opp som kopier.
Og vet dere hva som faktisk er det beste??
Det er å sette seg ned med Herren og bare være i Hans nærhet! Nyte av Hans nærvær.  Bli elsket av Ham! Han som faktisk skapte oss slik Han ville ha oss, Han som elsker oss uten at vi trenger sminke eller bra klær eller en spesiell oppførsel som er "kul eller søt". Han som faktisk KAN tilfredsstille! Han kan tilfredsstille på dypet! På tross av omstendigheter!
Ingen eller ingenting kan tilfredsstille på dypet som det Herren kan! Ingen eller noen ting kan få en til å føle seg så verdifull og vakker som det Herren kan!

 
"Fall til ro igjen, min sjel, for Herren har gjort vel imot deg!" Salme 116:7

No comments: