Monday, June 17, 2013

Det er så fantastisk!

Her er et bilde jeg tok en dag jeg var på tur. Det er helt fantastisk å gå på tur i Guds natur og bare nyte.. Himmelen er vakker, fjellene, vannet, gresset, trærne og blomstene og oppå det hele kan jeg høre fuglene kvitre. Det er så vakkert! Det gjør så godt!
Takk gode Gud!
Det er en som er større! Det er en som vet alt!
Han vet hva u tenker på og hva du bekymrer deg over. Han er også mektig til å hjelpe deg ut av det du bekymrer deg for. Du kan gå til Han.
Han er så stor at Han har jorden til fotskammel, det er ingen ved siden av Ham. Og Han kan du få bli kjent med om du vil.
Det er Han som har skapt den vakre naturen, Han valgte fargen på trærne, blomstene og gresset. Han lagde dyrene også. Og Han kan du få bli kjent med. WoW . Det er rimelig stort det altså.
Gud er Hans navn også Jahve. Han er fantastisk.

Har du vært ute på tur i Guds natur i det siste?

"I begynnelsen skapte Gud himmelen og jorden. Jorden var uformet og tom, og mørket lå over dypets overflate. Og Guds Ånd svevde over vannflatene. Da sa Gud: "Det bli lys!" Og det ble lys. Gud så lyset, at det var godt. Og Gud skilte lyset fra mørket."...
                                                                                                                        1.Mosebok 1:1-3

3 comments:

evigliv said...

Hei kjære søte snille Katty!! Du er midt i Guds hjerte og plan med ditt liv. Tenker på deg og er glad i deg. Klemmmmmm. Hilsen Hanne

Katrine said...

Hei =)
Tusen Takk for det!
Hvem Hanne? :)

Anonymous said...

Wow, awesome blog layout! How long have you
ever been blogging for? you made running a blog look
easy. The full look of your website is wonderful, let alone the
content!

Feel free to surf to my homepage ... diets that really work