Saturday, June 15, 2013

Du er unik! Visste du det?

Du er unik, visste du det?
Ikke pågrunn av det du kan eller på grunn av slik du ser ut, men fordi Herren Gud ville skape deg unik. Det er nemlig Han som skapte deg.
Han valgt hvordan du skulle se ut fordi Han ville at du skulle se slik ut. Han formet deg og elsker at du er akkurat slik Han skapte deg. Han skapte deg unik! Det er ingen som akkurat deg.
Vet du at uansett hva folk sier eller gjør som kan ødelegge for selvbildet ditt, så kan du gå til Han som skapte deg og du vil ikke bli rakket ned på for den du er. Klart Han kan si ting du må forandre på, men så vil også Han hjelpe deg!
Han vil også at du skal være fornøyd med deg selv. Og hvilke rolle spiller det egentlig hva andre mener om deg?? Det som spiller noen rolle er jo hva Gud mener om deg!
Han har skapt deg til å være deg, ikke til å være noen andre.
Det er ingen som er større enn Gud og det er ingen det er bedre og få kjærlighet av. Det er heller ingen det er bedre å bli "plukket på" av. - Han vil hjelpe deg til å forandre på det som skal forandres på.. Han vil også gå med deg på veien, om du velger å ta Jesus inn i hjerte ditt.

Forresten... Har du egentlig tenkt på hvor mange ganger Han har hjulpet deg, reddet deg eller vært med deg gjennom livet? Den gangen du var redd og ikke visste hva du skulle gjøre, hvem var det du sukket til, snakket med eller tenkte på da? og uansett om du ikke gjorde noen av tingene, hvem var det som hjalp deg? Gud ønsker at du skal komme nært til Ham. Han vil hjelpe og Han vil at du skal ville ha kontakt med Ham.
Er det noe du lurer på, så skriv en kommentar.
 
"Som foster så Dine øyne meg. Og i Din bok var de alle skrevet ned, de dager som var fastlagt for meg, før en eneste av dem var kommet."
                                                            Salme 139:16

5 comments:

Katrine said...

Thank you both of you! :)
I will check out your websites.
God bless you!
I hope you'll read more :)

Unknown said...

Så fin blogg du har Katrine :) Jeg følger deg lett ! Du har så mye bra å komme med som Gud har lagt ned i deg :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Katrine said...

Hei Kaja!
Tusen takk! :)
Det er lenge siden nå. kanskje vi snakkes på mail =)

Hi, than you! Actually I don`t know how to subscribe it, but you may just check in now and then. Maybe someone else know how?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.